GYORSKERESÉS:
részletes keresés

Fejlesztések 09.09.03
2009.03.01. 12:33
Legfontosabb újításunk a képkereső. Ezzel a funkcióval a cuccokhoz kapcsolódó képek beszerzését szeretnénk megkönnyíteni számotokra. A képkeresőt egy cucc feltöltésekor és módosí... » kommentek: 0
Fejlesztések 09.07.08
2009.03.01. 12:33
Mostantól lehet értesítést kérni e-mailben arról is, ha valaki egy általad írt kommentre válaszol, illetve hogy ha egy kedvenced feltölt egy cuccot vagy szettet, vagy ír egy naplóbejegyzé... » kommentek: 5
létrehozva: 2009-09-03 14:52
utolsó módosítás: 2009-09-03 14:53

Fejlesztések 09.09.03

2009-09-03
Legfontosabb újításunk a képkereső. Ezzel a funkcióval a cuccokhoz kapcsolódó képek beszerzését szeretnénk megkönnyíteni számotokra. A képkeresőt egy cucc feltöltésekor és módosításakor használhatjátok. A szolgáltatás lényege, hogy bármely más oldalról egyenesen áthúzhatjátok (és a cucchoz csatolhatjátok) a kívánt képet, megspórolva így a le- és feltöltés folyamatát.

Ha elindítjátok a képkeresőt, a Cuccom.hu felhúzódik a böngésző tetejére, és alul megjelenik nyitólapként a Google keresője. A "webcím" gombra kattintva tetszőleges oldalra tudtok eljutni - kábé úgy kell ezt elképzelni, mintha egy másik böngésző lenne a böngészőn belül. Ha megtaláltátok a kívánt képet, elég csak rákattintani, majd felhúzni az egérrel a csíkos területre. Miután megjelenik kicsiben a kép, a KÉSZ gombra kattintva már csatolódik is az aktuális cucchoz.

A szolgáltatás mindegyik böngészővel működik, kivéve az Internet Explorerekkel. Néhány esetben előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva (pl. a képet tároló oldalon "trükköznek" valamit) nem másolható át a kép - erről egy hibaüzenet tájékoztat. De mind az Explorer hiányossága, mind az utóbbi jelenség kicselezhető: ha jobb klikkel kattintasz a képre, általában van lehetőség a kép elérési útját (URL) kimásolni. Ha ez sikerült, felül a csíkos területre kattintva, és oda bemásolva az előbb megszerzett URL-t a kép úgyanúgy átmásolható!

Ezen felül több apró igazítás történt az oldalon (pl. az üzenetek küldésével kapcsolatban), elsősorban az áttekinthetőség és használhatóság javításának érdekében.
 
kommentek: 0