GYORSKERESÉS:
részletes keresés

szett
A Cuccom.hu segítségével megoszthatod a világgal stílusod és ízlésed. Mutasd meg ki vagy, mid van, mit viselsz amikor bulizni, sportolni vagy dolgozni mész.

Állítsd össze álmaid kollekcióját, böngészd kedvedre mások cuccait, kommentálj, véleményezz!

Szeretnél többet tudni?

Tetszik? Regisztrálj!

Jelen szabályzat (továbbiakban: Szabályzat) egy szerződés a Műisz Holding Kft. (1089 Budapest, Orczy út 12.), mint a www.cuccom.hu weboldal (továbbiakban: Cuccom.hu) üzemeltetője (továbbiakban: Üzemeltető) és az oldalon regisztráló személy (továbbiakban: Felhasználó) között.

Az oldal használatának feltétele a Szabályzat ismerete, elfogadása és betartása, az esetlegesen külön értesítés nélkül történt változások követése.

Jelen Szabályzat hatálya

A jelen Szabályzat hatálya kiterjed minden olyan vizuális, auditív, illetve írásos információra, és koncepcionális megoldásra, amely a www.cuccom.hu tartományban elérhető.

A Cuccom.hu-val kapcsolatban tárolt személyes adatok kezeléséről az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezik.

A Cuccom.hu használata

A Cuccom.hu teljes értékű használatához a Felhasználónak regisztrálnia kell magát az oldalon. A belépéshez szükséges érvényes e-mail cím és jelszó titokban tartása a Felhasználó felelőssége, az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal az azokkal való visszaélésekből keletkező károkért. Az oldal bizonyos tartalmai elérhetők regisztráció nélkül is - ezek olvasása, látogatása is feltételezi jelen Szabályzat ismeretét, és betartása az oldalt látogató személy részére kötelező.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó más nevében, valótlan adatokkal vagy többször regisztrál, megtagadja tőle a Cuccom.hu használatát.

Az oldal használata során létrejövő tartalmakhoz (profil, „cuccok”, „szettek”, blogok) minden regisztrált Felhasználó hozzászólhat, ám a tartalom tulajdonosa minden hozzászólást, véleményt, kommentárt korlátozás nélkül törölhet onnan. Ezért sem az Üzemeltető, sem a többi Felhasználó felé nem tartozik felelősséggel.

Ezen feltételek elfogadásával a Felhasználó beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy másbármilyen módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. A Cuccom.hu fenntartja a jogot, hogy korlátozza vagy törölje azokat a felhasználókat, akik más egyéneket zaklattak a fórumokon, kommentek vagy magánüzenetek formájában, vagy bármely más módon.

Üzemeltető felelősségének korlátozása

Az Üzemeltető a Cuccom.hu-t közvetítő szolgáltatóként működteti, és bár mindent megtesz azért, hogy a rendszerben ne történjen jogsértés, nem vállal felelősséget a Cuccom.hu-n elérhető tartalmakért. Minden, az oldalon publikált tartalom által okozott kárért az azt publikáló Felhasználó viseli a felelősséget.

Üzemeltető különleges jogosultságai

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot

(a) a regisztráció, és a belépés akár indokolás nélküli megtagadására, a rendszer használatának időszakos vagy állandó korlátozására.

(b) a Cuccom.hu-n létrehozott bárminemű tartalom megismerésére, módosítására, törlésére, akár külön előzetes értesítés nélkül is. Az Üzemeltető a Felhasználók által feltöltött és létrehozott tartalomért semmilyen felelősséggel, kártérítési kötelezettséggel nem tartozik.

(c) a rendszer előzetes értesítés nélküli, de az Adatvédelmi Nyilatkozattal nem ellenkező megváltoztatására, átdolgozására, megszüntetésére, törlésére. A Felhasználók ezzel kapcsolatban panasszal élhetnek, de anyagi, vagy bármilyen más kárpótlásért nem folyamodhatnak.

(d) a Felhasználó adatainak az illetékes hatóságnak való átadásra, amennyiben adott Felhasználó a Magyar Köztársaság hatályos jogszabályaiba ütköző tevékenységet folytat a Cuccom.hu-n.

(f) a következő tilalmakat megszegő Felhasználók időszakos, vagy végleges kitiltására, felhasználói fiókjuk törlésére, esetlegesen - a mértékletesség elvét szem előtt tartva - az illetékes hatóságnál való feljelentésére:

(I) tilos a Cuccom.hu-n adatgyűjtést végezni, tömegüzeneteket (SPAM-et) terjeszteni;

(II) tilos a Cuccom.hu-n az Üzemeltető írásbeli engedélye nélkül kereskedelmi célú tevékenységet végezni, cégeket hirdetni valamint cégeket felhasználókként regisztrálni;

(III) tilos más Felhasználók személyiségi jogait sértő tevékenységet végezni, ide értve más személyek személyes vagy különleges adatainak az érintett beleegyezése nélküli publikálását;

(IV) tilos pornográf tartalom (álló-, illetve mozgókép, szöveg) megosztása vagy létrehozása.

(V) tilos politikai állásfoglalásra vonatkozó tartalom (álló-, illetve mozgókép, szöveg) megosztása vagy létrehozása

Szerzői jogok

A Felhasználó csak általa létrehozott, vagy a jogtulajdonos engedélyével újraközölt tartalmakat oszthat meg a Cuccom.hu-n. A Felhasználó minden, az ő felhasználói nevével létrehozott tartalom tisztaságát szavatolja.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot a Felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalmak időbeli és térbeli korlátozás nélküli tárolására, megosztására, szerkesztésére, tetszőleges felületeken történő újrapublikálására.

Valamennyi, a Cuccom.hu-n közölt, az Üzemeltető által előállított koncepció, tartalom, grafikai, audiovizuális vagy írásos elem használata és publikálása az Üzemeltető jogosultságát képezi. Azok bárminemű újrafelhasználása csak az Üzemeltető írásbeli engedélyével lehetséges.

Jelen Szabályzat megszűnése

Jelen szerződés megszűnik, ha a Felhasználó törli regisztrációját, vagy az Üzemeltető törli azt, illetve ha a Cuccom.hu teljes rendszere törlésre kerül.

Jelen nyilatkozat célja, hogy szolgáltatás minden területén, minden egyén számára - bármiféle megkülönböztetés nélkül - biztosítva legyen, hogy az alapvető jogokat - különös tekintettel a magánélethez való jogot - tiszteletben tartsák a személyes adatok gépi feldolgozása során.

A Cuccom.hu számára kiemelt fontosságú a weboldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának a biztosítása. A Cuccom.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról és megteszi azon technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azon eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó előírások érvényre juttatásához szükségesek.

A Cuccom.hu a látogatókra vonatkozó egyedi adatokat kizárólag az érintettek hozzájárulásával fogja egyéb célokra felhasználni, illetve harmadik fél számára kiadni.

A Cuccom.hu látogatási statisztikáit a Google Analytics (http://www.google.com/analytics/hu-HU/) készíti. A GA a mérések során rögzíti a látogatók geográfiai helyzetét, számítógépe, operációs rendszere és böngészője jellemzőit, IP-címét - ezen információkat az Üzemeltető kizárólag a szolgáltatás minősége javításának érdekében használja fel. Ezen adatok kezelését a fenti körben, a Felhasználó a Cuccom.hu oldalon való regisztrációval engedélyezi.