GYORSKERESÉS:
részletes keresés
ÜZENETEK RENDEZÉSE:
üzenetek oldalanként:

vissza a többi topichoz

street fashion

Topic indítója: olli
hozzászólások: 5
2009-09-20 21:46:47

#5 | tothliliana

Na, írtam egy baromi hosszú kommentet, erre szétment a net, és elveszett.... :( :(
Szóval szerintem a streetstyle blogokról lehet a legjobban megnézni mi az épp aktuális trendszett, ugyanakkor az egyéni saját stílust is beleértve. Rengeteg ötletet és inspirációt lehet gyűjteni az ilyen oldalakból.

http://styleandbudapest.blog.hu/

Pl nekem ez a fenti blog a kedvencem, most ez a srác a szuperhero-s pólójában is nagyon kemény! :D
2009-08-06 20:42:04

#4 | Tackry

Mezítláb?! Na, a magyar kulturált viselkedést ismerve én azt biztosan nem fogom követni.:)
2009-08-03 18:47:13

#3 | olli

Épp a hétvégén jártam Münchenben... Ez igen, gondoltam, itt aztán vannak egyéniségek! A bajor népviselet alap volt például, de láttam én annyiféle önkifejezési formációt, hogy csak na! ... mert hogy voltak kifejezetten zavarbaejtően izgalmas megoldások is. Német ismerősöm szerint semmi sem meglepő arrafelé. Ha mozdulatművésznek, vagy zsiráfnak öltözve sétálgattam volna se néztek volna furán, de tényleg. aztán ezen elgondolkoztam.. mert az extrém és az egyéni kategória között is óriási a különbség. Merítettem is ötleteket nagy erőkkel, ugyanakkor nem egyszer megfordultam bizonyos emberek után... A legújabb trend igen költséghatékony: újabban mezítláb futkároznak a lányok! brrrr
2009-07-26 12:18:12

#2 | Tackry

Sok igazság van abban, amit írsz.:) Én is nagyon szeretem a turkálókat, az ott található darabok tényleg ritkán jönnek szembe veled az utcán. Szerintem sokakban még a régi kép élő a turkálókról, ahol használhatatlan, ronda, a ma már kigúnyolt 20-30-40 évvel ezelőtti darabok vannak. Nem mondom, biztosan vannak még ilyenek is, de a többség már nem az. Ráadásképp rengeteg sosem használt, még címkés darabot lehet találni a halomban néhány száz forintért.:)
2009-07-14 17:09:17

#1 | olli

Alapvetően nincs bajom a jelenlegi divatirányzatokkal, általános viseletekkel, boltokban kapható jellegzetes stílusjegyeket megjelenítő ruhadarabokkal. Egy dolog zavar engem, de az rettentően: mindenki tök egyforma. Nem látni az emberek egyéniségét. minden második nő vagy csőszárú farmert hord, converse cipővel, vagy spartacus sarut, vagy cicanadrágot, vagy valami mást, de a lényeg, hogy 4-5 kombináció (talán több) futkos a szemem előtt oda-vissza mindenfelé... és magamra tekintve azt látom, én is ugyanígy nézek ki. Tudom, hülye gondolat, hiszen minden kornak megvannak a jellegzetességei és minden korban egyformának tűnnek az emberek, de valahogy ez engem mégiscsak frusztrál valahol... ugyanazok a frizurák, ugyanazok a színek, formák... egyszerűen kezdem unni a mai divatot, erről van szó! a divatcégek szinte ugyanazokat termelik a saját márkajelzések alatt. nagyobb kedvem van turkálóba menni, saját magam feldezni azt, ami tetszik, nem a kirakatokból válogatni. azért is örülök annyira ennek a site-nak is! régi vágyam volt már önállóan dönteni a divat sorsáról. azt hordani, ami tetszik, nem pedig azt, amit mindenki hord. Ti hogy látjátok ezt?